Overslaan en naar inhoud gaan

Geen verkiezingen verantwoordingsorgaan

Gepubliceerd op:

In april riepen we mensen op zich te melden als kandidaat voor het verantwoordingsorgaan. We zochten hiervoor kandidaten omdat vanaf 1 december de zittingstermijn van één van de leden afloopt.

Eerste zittingstermijn van Andele Nauta loopt af op 1 december

In het verantwoordingsorgaan zitten 7 leden: 2 namens de werkgever, 2 namens de werknemers en 3 namens de pensioengerechtigden. Vanaf 1 december 2024 loopt de eerste zittingstermijn van één van de leden namens de pensioengerechtigden, de heer Andele Nauta, af.

Er komen geen verkiezingen

Andele heeft zich beschikbaar gesteld voor een tweede termijn. We riepen ook belangstellenden op zich te melden als tegenkandidaat. De verkiezingscommissie heeft met 3 mensen gesprekken gevoerd. Uit deze gesprekken kwamen geen geschikte kandidaten naar voren. Dat betekent dat er geen verkiezingen komen.

In het najaar meer informatie over de herbenoeming van Andele Nauta

Andele blijft nu lid van het verantwoordingsorgaan. Hij wordt per 1 december 2024 benoemd voor een tweede termijn. Hierover lees je meer in de nieuwsbrief dit najaar. Wil je meer weten over het verantwoordingsorgaan? Bekijk dan de informatie over de organisatie van Pensioenfonds KPN